Wednesday, April 7, 2010

finish the report



Report already done, so start the engine go to upsi take the signature every units.
haihh kenapa dlu aku malas sangat?kalau rajin skg sume da mudah direct ke unisel jek.
berlenggang atas moto sambil wat superman sampai ke unisel, pinggang da tercabut,
kasut converse aku da tercampak mana ntah. Sampai naik tangga terus terserempak
ngan classmate. wtf rindu gile kat budak2 nih.kah3. so aku pun submit semua kecuali borang
penilaian dan audit, coz aku tak isi lengkap, borang penilaian aku pula lost. Macam mana nak buat nih?
so aku blk dengan rilex dan selamber. hahaha sampai tg.malim basah kuyup. mata merah.

2 comments:

AdeQ@5rUz said...

apesal aku comel sangat nie........aduyai....tapi apa2 pown nik kamera ko best arrr

esszrokstarx said...

tengs fairuz..syg hang weh.
cam gay la pula.shite